ΑΠΛΙΚΑ "elia vintage" - Κωδ. 11445

Το ελαιόδεντρο είναι συνυφασμένο στην αντίληψη όλων παγκοσμίως με τον κλασσικό αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Έχει καταγραφεί στη μυθολογία και τις παραδόσεις ως θείο δώρο πρός τον άνθρωπο για όλες τις ιδιότητες του που το καθιστούν ξεχωριστό. Με απόλυτη γνώση της αξίας του σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε την πρωτότυπη, απέριττη, μοναδικής αισθητικής απλίκα τοίχου                    elia vintage συνδυάζοντας το ξύλο ελιάς ως βασικό εξάρτημα με τον ορείχαλκο αλλά και το αλουμίνιο που αποτελούν δύο εξαιρετικά μέταλλα.

Το ξύλο ελιάς περνάει αρκετά στάδια επεξεργασίας όπως διπλή εφαρμογή συντηρητικού, διπλή εφαρμογή ειδικού πυράντοχου βερνικιού και επίσης δύο φάσεις εφαρμογής πολυουρεθανικού βερνικιού επιτυγχάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, αντοχή και ασφάλεια. Το καπέλο αλουμινίου βάφεται ηλεκτροστατικά και ο ορειχάλκινος σωλήνας περνάει από ειδική επεξεργασία τεχνητής οξείδωσης που του προσδίδει όψη αντίκας.

Η απλίκα τοίχου διατίθεται σε 1φωτο και έχει θερμοπλαστικό ντουί Ε27. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φωτιστικά της σειράς elia vintage αποτελεί μια νέα διακοσμητική πρόταση για ξεχωριστή διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Χρωματολόγιο: Καπέλο σε οξυντέ (καφέ της σκουριάς) / Μπράτσο αντικέ (μπρονζέ) / Βάση με άχρωμο σατινέ βερνίκι επάνω σε ξύλο ελιάς
  • Διαστάσεις: Φ135mm (Μεταλλικό καπέλο) / Ύψος 230mm / Απόσταση από επιφάνεια τοποθέτησης 280mm

Πολυμέσα

Please publish modules in offcanvas position.